Senajan Deso Demuk mbiyen sing kawentar utuwo kondang ,Deso kang asring nyandang jeneng deso ngunung utowo deso kang garing ,nanging manut owah-owahaning jaman saiki deso demuk wis njelmo dadi deso kang subur ,deso kang wis ora kalah karo deso-deso liane ning tlatah wewengkon kabupaten tulungagung,iki kabukten karo masyarakate deso demuk kang soyo suwe soyo kreatif anggone olah tetanen ,conto kang nyoto maneko tanduran sayur-sayuran,buah-buahan saiki wis akeh ditandur ning tlatah deso demuk.

Bagaimana reaksi anda mengenai artikel ini ?

Tinggalkan Komentar

Komentar anda tidak akan dipublikasikan, jika formulir yang ditandai * tidak diisi.